January 30, 2024

Det uvirkelige blir det virkelige

01

Les på substack

Hos Carbon Crusher er vi dypt forankret i den fysiske verden, og arbeider med veier, biokjemi, knusere, sensorer og mer. Vi er imidlertid ikke bare et selskap som opererer i det håndgripelige riket. Vi er også en datadrevet enhet, med fokus på det større bildet - infrastrukturen vår, karbonbalansen i atmosfæren og bærekraftige løsninger for fremtiden.

3 generasjoner knusere, den første er allerede utplassert

Vår evne til å realisere våre ambisjoner er forankret i vår evne til å visualisere dem og forstå virkningen av vår innsats i stor skala. Ved å integrere kart, 3D-modeller, spillmotorer, API-er og en evne til visualisering, har Carbon Crusher hevet sin strategi og kommunikasjon til et enestående nivå.

Vi har skapt et interaktivt rom der alle kan oppleve Carbon Crusher-løsningen. Et rom der vi kan forstå hvordan vi bruker «biosfæren til å helbrede atmosfæren», hvordan vi konstruerer bedre veier, og hvordan Carbon Crusher kan utvide sine aktiviteter utover våre nåværende leveranser. Unreal-spillmotoren og planleggingsverktøyet har tillatt oss å integrere planleggingen og den opplevende delen av å bygge infrastruktur i ett rammeverk. Og selvfølgelig for en bruker gir det deg en god oversikt over infrastrukturen din i den virkelige verden.

«Å se er å tro, og å oppleve fører til forståelse.» Vi streber etter å legemliggjøre dette mantraet både internt og eksternt. Vi tar sikte på at organisasjonen vår skal dele visjonen om en bedre verden og at våre partnere og kunder skal forstå og delta i den målbevisste veien vi går sammen.

Skrevet av

Any questions?

Leave your question here and one of us will contact you shortly.

Ved å klikke «Godta alle informasjonskapsler», godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigering, analysere nettstedsbruk og hjelpe til med markedsføringsarbeidet vårt. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.